Τμήματα για όλες τις ηλικίες | 210 9920250

Pre-Junior - ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Αγγλικά για παιδιά ΤΑΞΗ: Α' Δημοτικού

Τα τμήματα Pre-Junior έχουν στόχο να δημιουργήσουν μια θετική πρώτη εντύπωση για την εκμάθηση Αγγλικών σε ένα χαλαρό και ενθαρρυντικό περιβάλλον.

Τα παιδιά παρακολουθούν μαθήματα σε μια τάξη με μαθητές της ίδιας ηλικίας για να ξεκινήσουν την προσέγγιση της ξένης γλώσσας όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Θα έχουν επίσης τη δυνατότητα με ευχάριστο τρόπο να αρχίσουν να χρησιμοποιούν καθημερινές εκφράσεις επικοινωνίας.

Junior Levels 7-8 ετών

Αγγλικά για παιδιά (7–8 ετών) | ΤΑΞΗ: Β' και Γ' Δημοτικού

Junior A: Το επίπεδο αυτό παρακολουθούν μαθητές Β' ή Γ' Δημοτικού καλύπτοντας την απαιτούμενη ύλη, που θα αποτελέσει τη βάση για την σωστή εκμάθηση της γλώσσας και το σωστό τρόπο χρήσης από τα παιδιά για τις επόμενες χρονιές.

Junior A+B: Σε ένα πρωτότυπο, ταχύρυθμο και ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, οι μαθητές ολοκληρώνουν σε ένα μόνο έτος την ύλη και των 2 τάξεων.

Senior Levels

Οι μαθητές στα επίπεδα Senior, διδάσκονται σταδιακά την αγγλική γλώσσα, μαθαίνοντας όλα τα γραμματικά φαινόμενα και το απαραίτητο λεξιλόγιο, ώστε να προετοιμαστούν για τις τάξεις οι οποίες οδηγούν στην απόκτηση των γνωστών πιστοποιήσεων. Επίσης, αποκτούν αξιοσημείωτη άνεση στον προφορικό λόγο εξαιτίας της συνεχούς εξάσκησης της ξένης γλώσσας.

Exam Levels

Στα επίπεδα αυτά αρχίζει η προετοιμασία για τα πτυχία Αγγλικών και ολοκληρώνεται η απόκτησή τους, από το επίπεδο Β1 έως και το C2 (από Pre Lower μέχρι Proficiency).

Η ύλη είναι άψογα κατανεμημένη, βοηθώντας τους μαθητές να εμπεδώσουν την ύλη, κατανοώντας ουσιαστικά, τα κάθε λογής φαινόμενα. Έτσι, οδηγούνται στην απόκτηση των πτυχίων κι έχουν 100% την ικανότητα να χειρίζονται με ευχέρεια την ξένη γλώσσα, σε όποια περίπτωση την χρειαστούν.

Φροντιστήριο Αγγλικών Happy Studies.
Με οργάνωση και υπευθυνότητα, το φροντιστήριο μας στηρίζει τους μαθητές για να πετύχουν τον στόχο τους.